INICI

Página Activitats  

MORRO D'EN PELUT CARA NORD - CANAL DEL VOLTORET - PUIG MAJOR

 

Morro d'en Pelut i Puig Major (54) veure ses fotos veure video track

Data: 21-juny-2014
Recorregut:


##

CAMI DELS CINGLES - FONT SUBAUMA - MORRO D'EN PELUT - CANAL DEL VOLTORET - PUIG MAJOR - SES CLOTES - ROSSEGUERA DEL PA DE FIGA - COLL DE L'ESCUDELLA - O DE SES VINYES - CAMI DE TURIXANT - ALZINAR DE TURIXANT - CAMI DELS CINGLES.

 

Teniem pendent una variant d'aquesta ruta i em aprofitat aquest día explendid que ha fet; Començant a l'aparcament del funicular, cami dels Cingles, font Subauma seguint la paret de partió i cap per amunt del Morro d'en Pelut per la cara N. Es tracta de situarnos just davall del mazis i seguir direcció E. sense perdre altura i situarnos a la cresta molt aèrea per damunt el comellar de l'Infern i pujar paralel a la Serra de l'Almanguera. Una vegada fet cim toca davallar i perdre una mica d'altura per aviat tornar pujar fins a la carretera militar. L'abandonam rapidament davallant amb direcció a la casa de neu i situarnos davora el contrafort del gran Puig.

L'ascens al Puig major ho feim per la canal del Voltoret i en dirigim al punt geodèsic. Després de dinar descemdim pel pas del Poal i ses Clotes, pasarem pel mig del Pa de Figa de Son Torrella i la Cadira de la Reina, un descens de vertigem. Una vegada abaix anirem direcció N. cap el Coll de l'Escudella 929 m., i el cami de Turixant, passarem per devora una Land Rover abandonat i ja no abandonarem el cami fins arribar a la font dels Joncs, aqui atravesem la pwetita torrentera i ens endinsem a l'alzinar de Turixant, anirem guanyant pendent fins trobar el caminoi, ho seguirem, trobarem una barrera metàlica, la traspasem, seguim pel caminoi, pasarem per vora un salt d'aigüa a prop de Cals Reis i una barrera amb un botador, que ens ha de dur al comencement d'avuit matí, al cami dels Cingles a prop del Porxo Esbucat des d'on ja divisem el cotxe. Ara a per ses Xandis....

 

 


 


 

 

 

 


 

<<< tornar enrrere

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>